wedding-plan

WEDDING PLAN És la nostra opció més completa i ideal per aquelles parelles que no puguin invertir molt de temps en el disseny i organització del seu casament. El què significa que a més no hauràs de preocupar-te de res més que gaudir al màxim.

Saber más

wedding-inspiration

WEDDING INSPIRATION Perfecte per aquelles parelles que estiguin una mica perdudes en la definició de l’estil de casament amb el què somien o si més no, no saben com plasmar-ho. Et proposem inspiració i idees per crear un dia realment únic.

Saber más

wedding-destination

WEDDING DESTINATION L'opció perfecta per aquells estrangers enamorats d'aquest país i que no volen perdre l'oportunitat de casar-se a Espanya. Organitzar un casament a distància és molt més fàcil si es deixa en les mans d'una wedding planner que coneix de primera mà el terreny.

Saber más

wedding-design

WEDDING DESIGN Si necessites inspiració i a més vols que busquem la decoració i ho deixem llest per que vosaltres només ho gaudiu, aquest és el vostre pla!

Saber más

wedding-day

WEDDING DAY Sortirà tot bé? Segur que sí! Realitzem un planning que reflecteix tots els passos durant el casament  i estem presents en cadascun d'ells, coordinant els diferents proveïdors. . Preocupeu-vos només de gaudir dels teus convidats  i l'un de l'altre!

Saber más

no-solo-bodas

NO NOMÉS CASAMENTS A París sabem que un casament no se limita casament no es limita al “Dia D”. Per això apliquem els mateixos criteris de creativitat, modernitat i eficiència als esdeveniments previs i posteriors al casament.

Relaxeu-vos i gaudiu-ne!

Saber más