Crec que ja us he comentat en alguna ocasió que m'agraden els casaments d'hivern i que estic desitjant tenir uns nuvis atrevits per organitzar el seu casament. L'estil, la decoració, les invitacions i un llarg etc d'aspectes del casament són diferents respecte a un casament en una altra època de l'any. També serà diferent l'estil dels nuvis, com van vestits. Si la passada setmana us vaig mostrar looks per a una nuvi a l'hivern, avui vinc amb la núvia;)

Normalment els vestits de núvia no són calentons que diguem, amb les espatlles a l'aire, amb escots paraula d'honor i fins i tot alguns amb escots de vertigen. Perquè la núvia no es mori de fred mentre fan les fotos o està a l'exterior toca abrigar-se. Hi ha moltes opcions perquè una núvia no passi fred, la meva preferida són les rebeques d'angora.

nuvies d'hivern abrics casaments 2014-01-27_0002

1. Anastasia Belik Photography via Pinterest 2.Pinterest 3. Wren Photography via  Storyboard Wedding 4. Sloan Photographers via Style me pretty 5. Pinterest 6. Pinterest 7.  Elizabeth in Love via Elisabeth Anne Design  8. Fashion Medley

Alguna núvia atrevida a la sala que vagi a casar-se a l'hivern i vulgui lluir un look com aquests?

Inma Santos

Wedding Planner

T'ha agradat? Comparteix-lo!