Comença la gran aventura rere la proposta de matrimoni. Una vegada hagueu donat el sí a la vostra parella comença una etapa apassionant: L’organització dels vostre casament!. En aquest moment es quan es deuen plantejar una sèrie de qüestions per a començar a definir com serà el vostre casament. Heu pensat ¿estic compromesa i ara què? Doncs vinc amb alguns consells per a què els primers passos en l’organització del casament sigui molt més senzill.

consells wedding planner organització casament primers pasos

Foto: Bryce Covey Photography vía Style me pretty

Quin tipus de casament voleu?

Heu somiat tota la vida amb el dia del vostre casament? Teniu clar com voleu que sigui? Formal, clàssica i elegant o preferiu alguna cosa més senzilla i informal?

El casament deu reflectir la vostra personalitat i els vostres gustos. Deu ser un reflex de qui sou.

A qui convido?

Aquesta és una de les qüestions importants a tenir en compte a l’hora d’organitzar el vostre casament. Convidareu només a la família directe i els amics? O també assistiran la família llunyana i compromisos familiars? Una de les primeres coses que haureu de fer és una llista de convidats per poder escollir el llocs on us casareu. No és el mateix buscar espai per 100 persones que per 300

Quan em caso?

La temporada alta de casaments és de maig a setembre però us podeu casar durant tot l’any. M’agraden molt els casaments d’hivern i és una bona època si el vostre casament és més ajustat, podeu arribar a estalviar fins un 40% si us caseu fora de temporada alta.

Haureu de tenir en compte als vostres convidats per escollir la data del casament. Per exemple si molts dels vostres convidats venen de fora és millor escollir un dissabte a un divendres o si hi ha algun pont podran gaudir de la vostra ciutat durant uns dies.

On em caso?

Vols un casament en la teva ciutat o prefereixes casar-te en un lloc especial per vosaltres dos o uns quants kilòmetres? ¿vols casar-te a la ciutat on estiuejaves de petita? Una altra opció és la destination wedding, anar-se a casar a un lloc llunyà de casa i aprofitar per passar uns dies en família.

Què és important per vosaltres?

Sou uns sibarites i en el vostre casament no poden faltar un bon menú o sou músics i sense unes bones cançons no concebeu el vostre casament. Al començar a organitzar el vostre casament heu de plantejar-vos quines son les coses que no poden faltar i de què podeu prescindir. Així sabreu en que invertir els vostres diners i en què dedicar el vostre temps.

Quin pressupost tinc?

És molt important saber quan podreu gastar-vos en el vostre casament. Dóna igual si és molt o és poc, saber gestionar-ho és bàsic per poder tenir el casament que voleu dins de les vostres possibilitats.

Aquest és el primer post d’una sèrie de consell per l’organització del teu casament. Així que estigueu atents al blog pels propers wedding tips

Inma Santos

Wedding Planner Barcelona

T'ha agradat? Comparteix-lo!