Segons l’estil de escolliu pel vostre casament s’haurà d’escollir un materials o uns altres. Per exemple, en un casament rústic s’haurà d’escollir fusta, en un vintage millor metalls amb aspecte envellit i així amb cada estil. Pels centres de taula pel teu casament també ho haureu d’utilitzar conseqüentment. En la selecció d’avui us ensenyo fins a 5 materials diferents per la base del vostre centre de taula, de l’elecció de les flor us parlaré un altre dia 😉

La fusta es perfecte pels casaments rústics i a l’aire lliure. Troncs, caixes o inclús testos que em recorden al Pirineu poden ser perfectes com a base pel centre de taula del vostre casament.

centros de mesa para tu boda base de madera

Si voleu un toc més desenfadat pels vostres centres de taula proveu amb les llaunes. Les podeu pintar, cobrir o inclús buscar llaunes antigues de cafè, tabac o conserves.

centros de mesa para tu boda 2014 latas

Si l’estil del vostre casament és més clàssic, elegant i distingit, un material perfecte per la base dels vostres centres de taula serà la plata o els metalls brillants.

centros de mesa para tu boda base de metal

Un must dels centre de taules per casaments en els últims dos anys son els potets de vidre. Col·locant uns quants de diferents tamanys i unes flors ja tens els centres de taula. Solen utilitzar-se transparents però cada vegada s’utilitzen més els tons blavencs que podeu veure en les imatges.

centros de mesa para tu boda botes de vidrio

La porcellana blanca em sembla ideal per un casament estiuenc a l’aire lliure. Poden combinar-se amb qualsevol flor i existeixen diferents formats que condicionaran l’estil final del centre de taula del vostre casament.

centros de mesa para tu boda base de porcelana

¿Amb quin material us quedaríeu?

Si voleu veure més centres de taula podeu passar una bona estona al board que tenim dedicats a ells en el nostre perfil de Pinterest

Inma Santos

Wedding Planner Barcelona